Skip to content

S.V. Wassenaar in beroep tegen uitspraak tuchtcommissie

21 november 201334 second read

Wassenaar – De tuchtcommissie van de KNVB heeft voetbalclub S.V. Wassenaar uit de competitie gehaald. Dit naar aanleiding van een vechtpartij tijdens een wedstrijd van het eerste elftal van S.V. Wassenaar.

S.V. Wassenaar gaat tegen deze uitspraak in beroep. Het bestuur van de S.V. Wassenaar heeft aangekondigd maatregelen te nemen om ongeregeldheden in de toekomst te voorkomen.

3 weken geleden tijdens de wedstrijd tussen S.V. Wassenaar en v.v. Haagse Hout kreeg S.V. Wassenaar het aan de stok met de tegenstander. Dit was het gevolg van een rode kaart die werd gegeven na een kopstoot. Vervolgens kwamen andere teamleden zich ermee bemoeien, wat leiden tot over en weer schoppen en slaan.

Tags

SV WassenaarVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top