Skip to content

Muziektheater Briza verzorgt op 8 december een sfeervol kerstconcert

22 november 201357 second read

Wassenaar – Op zondag 8 december vindt in Florence woonzorgcentrum Adegeest weer een zondagmiddagconcert plaats. Deze keer verzorgt Muziektheater Briza een kerstconcertconcert in de reeks ‘Geef Adegeest Vleugels’.

Muziektheater Briza met als thuistheater Het Zeeheldentheater te den Haag speelt het programma ‘Café con Leche’ (Koffie met Melk). Briza speelt dus zowel muziek uit verre landen (bijvoorbeeld een panfluitnummer uit het Andes-gebied, een Fado uit Portugal, de Sevillianas uit Spanje, een Bossa Nova met zang uit Brazilië) als een medley van nostalgische liedjes uit het Nederlandse repertoire, zoals bijvoorbeeld Sofietje, in een rijtuigie en de Kat van ome Willem.

Kortom: een sprankelend programma onder leiding van fluitist Jan-Erik Noske met een veelzijdige greep uit de wereldmuziek, met zang en zelfs wat dans. “Café con Leche” laat voor iedereen de zon weer schijnen! Maar ook zullen de bekende kerstliedjes niet achterwege blijven. Kortom een warmbloedig programma, om onze winterkou te doen vergeten!

Het concert begint om 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 2,50 voor bewoners van Adegeest en € 6, – voor belangstellenden. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de receptie van Florence Adegeest, De Zeven Provinciën 68 Voorschoten, 070 – 754 43 33.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top