Skip to content

Daverende opening van kinderopvang SKW De Schulpwei

24 november 201339 second read

Wassenaar – Op vrijdag 22 november was de officiële opening van kinderopvang SKW De Schulpwei. De kinderen van de bso hadden samen met de juffen een openingsact voorbereid.

Na het zingen van het openingslied, een optreden van Justine met haar dwarsfluit en een toneelstukje van de jongens van de bso kreeg Bart van Amerongen het woord. Hij bedankte dhr. van Dam van WBV st. Willibrordus, dhr. Seijsener van bouwbedrijf Westgeest en dhr. van Herk van Blauw-Zwart voor de samenwerking en het tot stand komen van deze prachtige locatie. Rosalie had de eer om het nieuwe naambord te onthullen. Daarna werd de opening verder trommelend voortgezet met een dynamisch voorstelling voor de kinderen en ouders. Iedereen was onder de indruk van het trommeltalent van de kinderen. We kijken terug op een leuke middag.

Tags

de SchulpweiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top