Ga naar hoofdinhoud

Een “andere” avond in het Alzheimer Café

24 november 20132 minute read

Wassenaar – HET ALZHEIMER CAFE WASSENAAR nodigt u van harte uit voor een informatieavond over dementie op woensdag 4 december vanaf 19.00 uur (inloop) in het Cultureel Centrum de Warenar aan de Kerkstraat. Het Alzheimer Café is geen kroeg of restaurant, maar een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en belangstellenden. Bezoekers praten over dementie en dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Iedereen is welkom.

Woensdag, 4 december 2013 (inloop vanaf 19.00 uur)
Een “andere” avond in het Alzheimer Café. De voorstelling “Dag moeder” door Bert van der Roest. Het hebben van dementie is een serieuze zaak. Alles wat daarmee te maken kan hebben, komt aan bod in de gesprekken in het Alzheimer Café. Daarnaast wil het Alzheimer Café ook een plek zijn waar mensen met dementie en hun naasten op een ontspannen manier samen kunnen komen. Daarom in deze feestmaand ook in het Alzheimer Café een avond waarin u kunt genieten en ontspannen, er een avondje uit kunt zijn. Een optreden van Bert van der Roest in zijn hartverwarmende voorstelling “Dag Moeder” maakt dit mogelijk. De buitenwereld krijgt inzicht in wat dementie doet met de patiënt en de mensen om hem of haar heen. Maar bovenal is de voorstelling een monument voor de strijd en de liefde tussen een moeder en haar zoon

Een kopje koffie staat voor u klaar. U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinator Michiel den Oudsten,tel.: 06-42695799 of met de SWOW, tel.: 5117576 De SWOW biedt ook aan u gratis met de BIJBUS van huis op te halen en weer thuis te brengen. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen met de SWOW, telefoon 5112226.

Tags

AlzheimerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top