Skip to content

Wassenaarse bevers aanwezig bij intocht Sinterklaas

24 november 201338 second read

Wassenaar – Tijdens de intocht van Sinterklaas afgelopen zaterdag waren de bevers van de Wassenaarse scoutinggroepen ook weer aanwezig. Bevers zijn meisjes en jongens van 5 tot en met 7 jaar.

De bevers van scouting Willibrord, scouting van Woesik en scouting van Wassenaer van Obdam (vWvO) verzamelden om 12 uur bij het clubhuis van de vWvO en vanaf daar gingen de bevers met de boten van de zeeverkenners naar de haven toe. Nadat de bevers aankwamen bij de haven was het wachten tot Sinterklaas aankwam zodat ze meekonden lopen met de intocht, dit is altijd een leuke happening!!! Nieuwsgierig geworden wat de bevers elke week doen, kom dan een keertje proefdraaien bij een van de Wassenaarse scoutinggroepen. Via www.scouting.nl vind je meer informatie over de verschillende scoutinggroepen in Wassenaar.

Tags

SinterklaasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top