Skip to content

Benefietgaladiner voor patienten en mantelzorgers Parnassia

25 november 20132 minute read

Wassenaar – Dinsdagavond 26 november 2013 organiseert Vrienden van de Parnassia Groep, in samenwerking met de gemeente Wassenaar, Parnassia en Huuskes een galadiner. De genodigden zijn bewoners en mantelzorgers van Parnassia. Het galadiner vindt plaats in Raadhuis de Paauw, een prachtige locatie in de gemeente Wassenaar. Burgemeester Hoekema serveert onder andere samen met zijn wethouders en medewerkers van Parnassia de gerechten uit. Ook directie en stafleden van sponsor Conclusion werken mee om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

De bereiding van het diner is in handen van John Dobbelaar van Huuskes. De volledige bediening en service voor deze avond zijn toevertrouwd aan mensen die in het dagelijks leven bestuurder, directeur of stafmedewerker zijn. De uitdaging bestaat uit een gastvrije ontvangst, het mooi opmaken van gerechten en met drie of meer borden tegelijkertijd uitserveren. Het komische duo Flop en Fiasco maken de avond compleet.

Vrienden van de Parnassia Groep organiseert dit topdiner voor patiënten en mantelzorgers voor de vierde maal op deze sfeervolle locatie.

Vrienden van de Parnassia Groep ondersteunt patiënten die in zorg zijn bij de onderdelen van de Groep door extra’s te bieden op het gebied van wonen, werken, studeren en recreëren. Parnassia is zo’n onderdeel. Doel: cliënten nemen weer actief deel aan de maatschappij.

Tags

ParnassiaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top