Ga naar hoofdinhoud

Feestmaand voor de Voedselbank hulp van Wassenaarders!

25 november 201333 second read

Wassenaar – Zaterdag 30 november van 09.30 tot 14.00 uur bij Albert Heijn en C-1000. Voor het vierde achtereenvolgende jaar steunt Lions Club Wassenaar de Pauw de Voedselbank. Zaterdag aanstaande krijgt u bij de ingang van Albert Heijn en C-1000 een lijstje met producten waar de Voedselbank behoefte aan heeft.

U kunt als klant bijdragen door één of meerdere houdbare artikelen van dit lijstje te kopen en bij de uitgang af te geven aan één van de leden van Lions Club Wassenaar de Pauw. Zij verzamelen alle producten, die de Voedselbank in december toevoegt aan de voedselpakketten. Met uw hulp hebben de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank iets extra’s in de feestmaand.

Tags

VoedselbankWassenaar
Back To Top