Skip to content

Uw zorg wordt onze zorg!

25 november 20132 minute read

Wassenaar – VVD Wassenaar organiseert op 11 december een informatieve bijeenkomst over de komende 3 decentralisaties.

De komende jaren gaat er veel veranderen op het gebied van zorg, ondersteuning, jeugd en werk. Nu is het Rijk grotendeels verantwoordelijk voor deze taken, maar vanaf 1 januari 2015wordt dit de verantwoordelijkheid van gemeenten. Gemeenten willen graag deze taken uitvoeren, omdat zij dicht bij de inwoners staan, maar dan wel met voldoende bevoegdheden en geld. Efficiënter en zuiniger werken moet kunnen, maar tegelijkertijd moeten de mensen die het nodig hebben wel kunnen rekenen op zorg van goede kwaliteit.Er leven veel vragen over de drie decentralisaties. Wat gaat dit betekenen voor de Wassenaarder? Wat verandert er ten opzichte van de huidige situatie?

De VVD Wassenaar heeft drie liberale Tweede Kamerleden uitgenodigd om te komen vertellen over wat er in het komende jaar en vanaf 2015 gaat gebeuren: Brigitte van der Burg, Bas van ‘t Wout en Sjoerd Potters zullen de aanwezigen informeren en staan open voor alle vragen op dit terrein. Het wordt een informele avond, in de vorm van een politiekcafe, met veel ruimte voor informatie en discussie. De bijeenkomst vindt plaats op11 december om 20.00 uur in Bar ‘t Ruime Sop, op de Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100, Wassenaar (ingang aan de Zijllaan). Alle Wassenaarders zijn welkom, vooraf aanmelden is niet nodig.

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top