Skip to content

WZK Waterpolo: Jongens A1 en Dames 1 spelen wederom goed

25 november 20132 minute read

Wassenaar – Het A-jeugdteam van WZK heeft afgelopen weekend BZC uit Bergambacht met 4-5 verslagen. Met uitstekend polo in voornamelijk de eerste twee periodes werd de tegenstander verrast door JA1 van WZK. Zo stond het halverwege 1-4 voor WZK.

Vooral het derde doelpunt van WZK was schitterend. Victor Verboog zwom zich helemaal vrij en werd op maat bediend door Jason Everard met een splijtende pass over meer dan 15 meter. De pass werd door Victor bekroond met een niet te houden boogbal. Ook het keeperswerk van de zeer talentvolle Floris van Gogh was wederom uitstekend. De tegenstander werd er bijna moedeloos van. In het laatste partje werd het nog spannend en kwamen de mannen uit Bergambacht terug tot 4-5. Gelukkig kwam de verdiende winst niet meer in gevaar.

Dames 1
Dames 1 speelde dit weekend tegen WZC, de koploper. De eerste twee periodes ging het gelijk op en was de stand 2-2. Dames 1 was zeker in het derde partje sterker, maar wist helaas niet te scoren. In de laatste periode werd het zeer spannend. Beide teams kregen veel kansen en het spel ging over en weer. Het bleef echter steken op 4-4.

Dames 2
Ook Dames 2 speelde tegen de koploper. Het team maakt duidelijk progressie en het gaat steeds beter. Het scoren wil nog niet echt lukken, maar het spel gaat zichtbaar vooruit. Tegen de koploper was het helaas niet te doen om te scoren en er werd met 0-15 verloren.

Wil je ook een keer een training meedoen of een wedstrijd zien? Neem dan eens een kijken op onze site: www.wzk-waterpolo.nl

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top