Skip to content

Word Vrijwilliger week 48 2013

26 november 201356 second read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk zorgt voor nieuwe kennis en ervaringen, nieuwe contacten en het staat ook nog eens heel goed op je C.V.

* Hulp bij oefentherapie (vacaturecode A 061): Wie helpt 1 of 2 x per week een moeder bij de motorische ontwikkelingstherapie voor haar 2-jarige dochter?
* Vervangend mantelzorger (vacaturecode A 068): Wil jij wekelijks ongeveer 2 uur gezelschap bieden (wandelen, voorlezen, koffiedrinken) aan mensen die om verschillende redenen niet alleen gelaten kunnen worden?
* Klusser (vacaturecode L 002): Help jij mee het terrein en de banen van Duindigt in goede conditie te houden?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl, openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek en het gemeentehuis.

NLdoet
Op 21 en 22 maart 2014 gaan duizenden vrijwilligers weer aan de slag tijdens de grootste vrijwilligersactie in Nederland: NLdoet. Kijk op www.nldoet.nl voor meer informatie over hoe een klus aan te melden, de mogelijkheid voor een financiële bijdrage van het Oranjefonds en hoe je in te schrijven als vrijwilliger voor een van de aangemelde klussen

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top