Skip to content

Gestolen auto snel terug

31 december 201337 second read

Wassenaar – Een bij een woninginbraak aan de Van Calcarlaan gestolen auto kon al snel na de diefstal door de politie worden opgespoord. De 28-jarige woninginbreker zonder vaste woon- en verblijfplaats werd daarbij aangehouden.

Dinsdag 31 december omstreeks 01.00 uur werd er in gebroken in een woning aan de Van Calcarlaan. Een alerte getuige zag vervolgens dat de auto een BMW X5 van de bewoners door de straat reed, terwijl hij wist dat deze niet aanwezig waren. Hij belde direct de politie. Politieagenten stelden direct een onderzoek in. Er werd door de meldkamer een bericht aan alle wagens gezonden met het verzoek uit te kijken naar deze auto. Agenten zagen de wagen korte tijd later rijden op de Wippolderlaan in Wateringen. De bestuurder werd direct aangehouden.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top