Skip to content

Lekker rammen bij SJW Wassenaar

31 december 20132 minute read

Wassenaar – Dinsdag 7 januari om 20.00 uur wordt er i.s.m. M. Sound Production ( incl. Worldpercussion ) en SJW Wassenaar een open les ‘Afro Latino trommelen’ gegeven en worden er demo’s gegeven.

Het wordt steeds populairder, even lekker ‘rammen’ op een Djembee, Conga of Bongo. Een ideale manier om te ontspannen na een dag hard werken. Bij de SJW Wassenaar worden regelmatig lessen ‘Afro Latino trommelen’ gegeven, om mensen met deze ontspannen bezigheid bekend te maken. De lessen worden gegeven door Misha Kostava master percusionist van M. Sound Production. Hij heeft het conservatorium gevolgd en veel ervaring opgedaan met percussiestijlen in Africa, Latijns Amerika en diverse Arabische landen.

Daarnaast is er op 7 januari een optreden van een speciale gast. Master percussionist Misha Kostava verzorgt een uniek optreden met zijn Wassenaarse studenten, waarbij hij de Afrikaanse handtrommel (de djembe) in het daglicht zet. Daarnaast komen ritmen uit de Kaukasus, Latina Brazilian, Carribean en Bellybeats voor. Misha demonstreert deze avond ook de moderne “Percu-Dj”. Hierbij bespeelt hij tegelijkertijd verschillende World percussie instrumenten, Keyboard en dj livemix. Onze speciale gast deze avond is R & B living legend van Los Angeles compinist mister Gaynel Hodge Piano & Vocal, hij is bekend als lid van de populaire Amerikaanse band The Platers en is meerdere malen op het North Sea Jazz festival te zien geweest. De 75 jarige Gaynel heeft o.a. gewerkt met Barry White, Arita Franklin en andere grootheden. In 2012 heeft Gaynel een soul stijl recording gemaakt in een studio in Nederland met Misha. Tijdens deze avond worden aantal songs gepland waar percuussie grote rol speelt.

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top