Skip to content

Het Alzheimer Cafe nodigt u uit

29 januari 20132 minute read

Wassenaar – HET ALZHEIMER CAFE WASSENAAR nodigt u van harte uit voor een informatieavond over dementie op woensdag 6 februari 2013 vanaf 19.00 uur (inloop) in het Cultureel Centrum de Warenar aan de Kerkstraat. Het Alzheimer Café is geen kroeg of restaurant, maar een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en belangstellenden. Het wordt zo genoemd vanwege de gemoedelijke sfeer, waarin bezoekers praten over dementie met elkaar en met de gastspreker . Iedereen is welkom.

Woensdag, 6 februari 2013

Praktische ondersteuning bij dementie
“Als je hulp nodig hebt, geef je maar een gil”. Het wordt misschien vaak aangeboden, maar om die hulp ook echt te vragen is niet altijd gemakkelijk. Ook een beroep doen op professionele hulp kan moeilijk zijn. Soms weet je niet welke hulp er mogelijk is of waar je moet zijn met je vraag. Deze avond staat in het teken van praktische hulp, over hulp van professionals, over hulp vanuit het eigen netwerk, over de wijze waarop hulp vragen verandert in samen iets ondernemen, samen een klus oppakken of samen de verzorging doen.

Over de mogelijkheden spreken we met Frank Hillenaar (Florence) en Gerry Konings (SWZ). Zij zijn beide werkzaam als casemanager in Wassenaar.

Een kopje koffie staat voor u klaar. U hoeft zich niet aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met coördinator Michiel den Oudsten,tel.: 06-42695799 of met de SWOW/Infomaat, tel.: 5117576

De SWOW biedt ook aan u gratis met de BIJBUS van huis op te halen en weer thuis te brengen. U hoeft alleen maar telefonisch contact op te nemen met de SWOW, telefoon 5112226.

Tags

AlzheimerDementieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top