Skip to content

16 geslaagden voor de eerste paardrijtoets bij de Wassenaar Manege!

22 april 20132 minute read

Wassenaar – Elk jaar leggen de ruiters bij de Wassenaarse Manege een toets af om te laten zien hoe ver ze gevorderd zijn met hun rijlessen. Na het behalen van alle (5) de toetsen zijn de ruiters in principe klaar voor het afleggen van het examen voor het ruiterbewijs.

Afgelopen zaterdagmiddag 20 april, werd toets 1 afgelegd. 16 Ietwat zenuwachtige kinderen reden een proefje in stap en draf waarbij verschillende figuren gereden werden. Er wordt oa gelet op je houding en de omgang van je paard. Er waren gelukkig veel ouders en opa’s en oma’s die ze kwamen aanmoedigen. Want een beetje spannend is het natuurlijk wel.

Diegene die tijdens het rijden van hun toets echt uitblinken, mogen datzelfde jaar ook de volgende toets afleggen. Hiervoor dien je voor je toets een minimum aantal punten te halen. Alle ruitertjes zijn gelukkig geslaagd en keerden huiswaarts met een diploma, een puntenlijst en een kado’tje van de juf.

1 Ruiter, Lisa Budidarma, reed zelfs zo netjes dat ze inderdaad volgende maand proef 2 mag afleggen.

Kika Nederpel, Elianne Swertz, Cato de Boo, Josepine van Duren, Emilie de Kleijn, Tera van Rijn, Frederique de Kleijn, Jet van der Plas, Sofie Hijmans, Leonard Wolda, Eva van der Horst, Fleur Vermeulen, Nadia Nahali, Anouschka Jongsten, Laurier Langenberg en Lisa Budidarma, van harte gefeliciteerd!

Tags

ManegePaardrijdenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top