Skip to content

Aerofit Healthclub lanceert Synrgy360

21 mei 20132 minute read

Wassenaar – Vanaf maandag 20 mei lanceert Aerofit Healthclub het Synrgy360 trainingssysteem. Een innovatieve oplossing van Life Fitness die plezierige en vernieuwende trainingen aanbiedt voor sporters, ongeacht het fitnessniveau. Synrgy360 functioneert als spil voor het uitvoeren van dynamische, innovatieve en total body trainingen in één efficiënte ruimte. Hierdoor zullen individuele sporters en sporters in groepsverband een grenzeloos aantal trainingsmogelijkheden ervaren.

Synrgy360 laat sporters werken aan verschillende doelen binnen één enkel systeem. Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden aan het uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie, snelheid, behendigheid, lenigheid en kracht. En dat allemaal in één modulair systeem. Synrgy360 biedt trainingsmogelijkheden die aansluiten op de huidige fitnesstrends. Zoals romptraining, trainen met eigen lichaamsgewicht, trainen van reactiesnelheid en trainingen voor specifieke sporten, waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere Cable Motion training, Kettle Bells en bokszakken . Synrgy360 is speciaal ontworpen om sporters een gevarieerde en uitdagende training aan te bieden in één ruimte, zodat men niet voortdurend door de fitnessruimte moeten lopen op weg naar het juiste toestel.

“Synrgy360 is anders en vernieuwend”, aldus Frank Reijn, eigenaar van Aerofit Healthclub. “Het zorgt voor variatie in trainen en biedt telkens opnieuw de nodige uitdaging, ongeacht of je getraind of ongetraind bent. Wij bieden Synrgy aan in groepsverband, in de vorm van circuittraining. De training is zeer efficiënt en compleet waardoor het slechts 30 minuten van je tijd vergt. Daarnaast zal het ook zeker worden ingezet in individuele trainingsprogramma’s. Je bereikt al resultaat met slecht twee keer per 30 minuten Synrgy. Voor de echte “die hards” bieden we de extra zware Insanity wat het best vergeleken kan worden met een indoor Boot camp training. Wij zijn erg blij met en trots op deze aanvulling op ons aanbod”

Meer informatie over het nieuwe Synrgy 360 trainingssysteem en de tijden dat Synrgy gegeven wordt bij Aerofit? Kijk dan op www.aerofit.nl.

Tags

AerofitSynrgy360Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top