Skip to content

Blauw-Zwart E2 pakt de dubbel in Warmond

30 mei 20134 minute read

Wassenaar – Anderhalve week na het winnen van de KNVB beker stond er nog een laatste uitdaging op het programma van Blauw-Zwart E2. Op woensdagavond 29 mei zouden deze 9 kanjers en trainer Sjaak wel eens Blauw-Zwart geschiedenis kunnen gaan schrijven door de dubbel te winnen.

Om 18.30 uur was de aftrap en de mannen hadden er zin in. Maar Warmond was niet van plan het onze mannen gemakkelijk te maken. Afgelopen weekend hadden een aantal E2 vaders een echt mannenweekend voor de jongens georganiseerd, waarin er naast voetbal nog het nodige op het programma stond. Sjaak, Arnold, Patrick, Paul en Andres, hartelijk dank. De mannen hebben het geweldig gehad!

Maar goed, deze laatste wedstrijd nog. Er was weer een flink aantal fans meegekomen vanuit Blauw-Zwart en de toeters en vlaggen ontbraken ook niet. Het was een hele spannende wedstrijd. De mannen speelden zeker niet hun mooiste wedstrijd, maar er werd goed gestreden en ook goed voor elkaar gelopen en overgenomen. Thijs kwam midden eerste helft met de verlossende 0-1 en er ging een luid gejuich op in Warmond. Helaas vonden de spelers van Warmunda het nodig om de 1-1 te maken. Dat werd uiteraard iets minder enthousiast ontvangen, maar er was nog niets aan de hand en nog een hele helft te gaan.

Pauze met het fruit, de limonade en de inmiddels vertrouwde Dextro. Ging Warmund in de pauze de kleedkamer in, bleven onze kanjers lekker op het veld een balletje trappen. Klaar voor de tweede helft bleef het goed heen en weer gaan en door goed jagen lukte het Blauw-Zwart via Rico de 1-2 te maken en later wist Pepijn de 1-3 te maken uit een corner. Een zucht van verlichting ging er door de Blauw-Zwart aanhang. Nu kon het niet meer mis gaan. Warmunda probeerde het nog, maar de uitslag bleef 3-1 voor Blauw-Zwart. Dus 1e in de competitie! Superknap heren! De shirts gingen uit en eronder had iedere speler een prachtig shirt met geweldige opdruk. Sjaak en Sandra, ontzettend bedankt, wat een geweldige verassing. Er was voor ieder speler een mooie voetbalbeker en een daverend applaus van alle supporters. Op naar de boerderij van Thijs, waar nog een heerlijke taart van de sponsor klaarstond en waar alle mannen opnieuw een Blauw-Zwart oorkonde kregen.

Voor de liefhebbers van cijfers: 18 wedstrijden, 14 x winst, 3x gelijk en 1x verloren. 92 doelpunten voor en slechts 29 tegen. Dus in een woord een Topseizoen! We gaan zaterdag nog een geweldig leuk toernooi spelen en dan is het echt klaar met het kleine veld en gaan we op naar het grote werk. Jullie zijn er zeker klaar voor. Voor wie ze nog niet bekend zijn, hier komen ze allemaal nog 1x voorbij.
David: Hele seizoen super sterke keeper die zijn hoofd altijd cool houdt. Slecht 29 goals tegen in de hele competitie, top!

Gino: Door een ongelukkig ongeluk het eerste deel gemist, maar geweldig 2e deel van het seizoen en die bril maakt het helemaal af. Heel fijn dat je weer helemaal terug bent.
Niels: een echt blok in het veld, daar komt niemand zo maar voorbij. Geweldig hard schot en ook verrassende doelpogingen die ook wel doelpuntten hebben opgeleverd.
Mark: Vaak op rechtsachter te vinden en snelheid is zijn belangrijkste kenmerk. Ook hem lukt het af en toe een doelpuntje mee te pakken.
Ties: Maakt dan de 4 verdedigers vol vanuit het midden van de verdediging. Hij is al eerder de stofzuiger genoemd en dat is wel gebleken dit seizoen. Mooie passes en af en toe zelf goed mee opkomen.
Pepijn: Speelt vaak op rechtsvoor. Hij weet vaak op een verrassende wijze de bal voorbij zijn tegenstanders te krijgen, rushes, combinaties en goals.
Thomas: De man van de assists. Ook zelf heeft hij een aantal mooie goals gemaakt, maar hij heeft ook vooral de andere in staat gesteld te scoren.
Rico: Een echte spits in de punt van de aanval. Heeft vele keepers in de competitie en de beker de stuipen op het lijf gejaagd. Ik ben de tel kwijt geraakt, maar het waren heel veel doelpunten die van jou sloffen kwamen dit jaar.
En dan als 4e aanvaller Thijs met zijn hanekam. Wat een geweldige balgoochelaar ben jij en ook bij jou heb ik niet meer geteld hoeveel goals, maar wat waren ze prachtig!

Tags

BlauwZwartKampioenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top