Skip to content

Blauw-Zwart laat promotie uit handen glippen

4 juni 201351 second read

Wassenaar – Het had zo mooi kunnen zijn; een vernieuwde kantine, een bestuursgebouw dat opgeknapt wordt, een vrij jonge selektie uit eigen gelederen en dan promoveren naar de derde klasse K.N.V.B.

Echter voor spelers, begeleiding, bestuur en de vele meegereisde supporters kwam het er weer niet van! Het UTS Abbink & UTS van der Geestteam moest voor deze zeer belangrijke wedstrijd – een gelijk spel was genoeg geweest – aantreden op een veredeld kunstgrasveld en met die omstandigheden kon de thuisploeg veel beter omgaan.

Toch kwam Blauw-Zwart al na 2 minuten op 0-1 door een goal van Rick Hoogenboom uit een corner van Bas Conradi. De snelle buitenspelers van Ariston zorgden echter voor steeds meer gevaar en de warrige leiding zorgde voor veel onrust in het veld. Ariston benutte zijn kansen beter en scoorde 3 maal. De teleurstelling bij iedereen was zichtbaar en voelbaar.

Rest voor de club en het UTS Abbink 7 UTS van der Geestteam niets anders dan uithuilen en weer, na de vakantie, aan de slag te gaan voor het nieuwe seizoen.

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top