Skip to content

Vrede’s marathon 2013 vandaag door Wassenaar

22 september 201352 second read

Wassenaar – Vandaag was de Vrede’s Marathon 2013 deze werd georganiseerd door Den Haag Marathon. Met een parcours van 130 kilometer door Den Haag en omstreken waaronder Wassenaar een mooie uitdaging voor de lopers. De lopers konden zich opgeven voor de 42 KM, 68 KM en 21 KM … voor eenieder ’n passende afstand om allen in de middag af te sluiten op het Spui in Den Haag.

De marathon vond met name in de ochtend plaats. Vanaf het Spui in Den Haag, via het Vredespaleis naar de duinen, het strand, de haven, de Wassenaarse slag en dan terug om Meijendel heen en door het Haagse bos. De finish wass vlak voor het centrum van Den Haag bij het Malieveld. Stichting Den Haag Marathon heeft Oxfam Novib gekozen als primaire goede doel om voor te lopen. Loop voor Oxfam Novib!

De prijs voor de winnaars met een podiumplaats was geen geldprijs, maar een object in het thema van de marathon. Deze wordt door het Vredespaleis (de Carnegie Stichting) ter beschikking gesteld en uitgereikt. Iedere finisher kreeg een medaille en een oorkonde.

Tags

Den HaagMarathonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top