Skip to content

Workshop LinkedIn in Bibliotheek Wassenaar

2 januari 20142 minute read

Wassenaar – Zoek je werk of wil je ander werk of in een andere richting aan de slag? Of ben je zelfstandige en kun je meer klanten gebruiken? En weet je nog niet echt de ins en outs van LinkedIn, dè website waar je jezelf online zichtbaar en bereikbaar maakt?

Dan is deze workshop over de basis en essentie van jouw LinkedIn profiel voor jou geschikt en kun je vrijdag 17 januari om 13.00 u naar de bibliotheek komen voor een interessante dag! Leni Minderhoud is (business) coach voor werkzoekenden en geeft workshops netwerken en social media. In deze workshop worden praktische basistips gegeven maar ook hoe je LinkedIn slim kunt inzetten. Het is handig wanneer je enigszins weet wat je wilt en wie je doelgroep is of bij wat voor soort bedrijf je wilt werken. En dat niet alleen vanuit je werkverleden maar juist gericht op de toekomst met de kansen die er nu zijn.

NB: Om deze middag zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen wij aan u het volgende:
· Maak een profiel aan op LinkedIn en vul het profiel zoveel mogelijk in. Heeft u al een profiel, zorg dan dat deze actueel is.
· Link (maak een connectie) met Leni Minderhoud, zodat zij de profielen van alle deelnemers kan zien en zich goed kan voorbereiden.
· Het is handig een tablet of laptop mee te nemen, maar niet noodzakelijk.

Datum: Vrijdag 17 januari 2014
Aanvang: 13.00 uur
Eindtijd: 16:30 uur (waarna netwerkborrel)
Locatie: Bibliotheek Wassenaar
Entree incl. borrel € 8,00, Biebpas € 7,00

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top