Ga naar hoofdinhoud

Hart voor Wassenaar

3 januari 201456 second read

Wassenaar – Hart voor Wassenaar is de energieke politieke partij die de Wassenaarse bevolking ten dienste zal staan. De doelstellingen van Hart voor Wassenaar zijn: Goed bestuur, en een duurzaam groene en zelfstandige gemeente.

Kernpunten van het verkiezingsprogramma zijn:
• Verbetering veiligheid in Wassenaar
• Goede zorg en sociaal beleid voor hen die het nodig hebben
• Wassenaar een uitstekende gemeente voor kinderen en jongeren
• Terugdringen autoverkeer en overlast in Wassenaar
• Geen verhoging belastingen voor bewoners

Alle mensen die bij de oprichting van Hart voor Wassenaar betrokken zijn, hebben de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt hoe gemeenteraad en -bestuur hebben gefunctioneerd. Het is absoluut nodig dit te veranderen. Gemeentebestuur en gemeenteraad mogen zich niet voor het karretje uit Den Haag laten spannen. En de cultuur van het ritselen en regelen, de rellen en de geldverkwisting moet worden uitgebannen.

De richting van Hart voor Wassenaar is die van duidelijke communicatie met de Wassenaarders. Geen spelletjes binnen partijen en binnen het gemeentehuis. Het voorop stellen van de belangen van de Wassenaarders en Wassenaar. Open en eerlijk zijn. En soms is dat confronterend.

Hart voor Wassenaar, met meer passie

Jacques Ruijgrok
Peter Knijnenbrug
Hans Mulder

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top