Skip to content

Drukke decembermaand bij buurtvereniging Kerkehout en Omgeving succesvol verlopen!!

5 januari 201426 second read

Wassenaar – De drukke decemberperiode in Kerkehout is weer succesvol verlopen. Na de lampionnenoptocht en het kindervuurwerk was het rond de jaarwisseling tijd voor het ontsteken van het vreugdevuur en de spectaculaire vuurwerkshow.

Ook dit jaar is het weer een gezellig feest geworden dat zonder incidenten is verlopen. Afgelopen zaterdag 4 januari organiseerde de buurvereniging de Nieuwjaarsborrel waarmee de drukke decembermaand officieel is afgesloten. Dank gaat hierbij uit naar al onze vrijwilligers, want zonder de vrijwillige inzet van al deze wijkbewoners kunnen activiteiten zoals het vreugdevuur niet worden georganiseerd.

Tags

KerkehoutVuurwerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top