Skip to content

Ingezonden: Ooit was de WWW een partij die voor vernieuwing wilde zorgen

5 januari 20142 minute read

Wassenaar – De WWW heeft nu 5 zetels in de raad. Het waren er 6, maar sinds het uittreden van mevr. van der Velde valt deze zetel terug naar D’66, de fractie waar mevr. van der Velde voor haar overstap naar de WWW deel van uit maakte.

De leden van de WWW hebben gekozen. Van de eerste 5 kandidaten voor de verkiezingen zijn er 4 die nu al zitting hebben in de raad. Zij zijn verantwoordelijk voor veel van de ellende die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Daarnaast zit er bij de eerste 5 welgeteld 1 vrouw. Nota bene degene heeft gelogen over wat er tijdens de sexrel zich heeft voorgedaan.

Ooit was de WWW een partij die voor vernieuwing wilde zorgen. Op grootse wijze spraken ze over transparantie. En waren ze tegen achterkamertjespolitiek. Mijn hemel, hoe snel kun je aan het pluche blijven hangen. Ik begin het afgetreden bestuur steeds beter te begrijpen. Maar die starten nu met iets goeds geloof ik.

Henk van Wassenaar

Wassenaarders aan het Woord

Er staat ons dit jaar vast nog heel wat te wachten in de politieke arena van Wassenaar. Vraag is wat onze mening als Wassenaarse burgers hierover is. En ook wat wij van andere politieke en maatschappelijke zaken in ons dorp vinden. Daarom starten we dit jaar met deze nieuwe rubriek “Wassenaarders aan het woord”. U kunt hieronder direct reageren. Ook kunt u ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

WassenaarWassenaardersWatWassenaarWil
Gerelateerde artikelen
Back To Top