Skip to content

Politie zoekt eigenaren van grote hoeveelheid gestolen gereedschap

5 januari 201454 second read

Wassenaar – De politie Wassenaar heeft zaterdag 4 januari 2014, omstreeks 03.00 uur, een woning in die gemeente doorzocht na een onderzoek rondom inbraken in tuinhuisjes, bedrijven en voertuigen. De politie vermoedde dat er zich in de woning een grote hoeveelheid gestolen goederen bevonden. Op het moment van de inval waren beide bewoners niet thuis.

In de schuur van de woning trof de politie een grote hoeveelheid gereedschap aan waaronder: boormachines, een compressor, aggregaat, zaagmachines, schuurmachines, koffers met gereedschap, haakse slijper, bouwlampen, bouwstofzuigers etc, alsemede diverse tuingereedschappen waaronder: een bladblazer, boomzagen en kettingzagen. Al deze goederen zijn door de politie in beslag genomen.

Tijdens het onderzoek in de woning kwamen de bewoners thuis. Direct hierop zijn beiden, een 20-jarige vrouw en een 26-jarige man, aangehouden ter zake diefstal c.q. heling en overgebracht naar het bureau Wassenaar.

De politie Wassenaar is een onderzoek gestart om de herkomst van de in beslag genomen goederen te achterhalen. Gedupeerden die slachtoffer zijn van een misdrijf, waarbij gereedschappen en/of tuingereedschappen zijn weggenomen, worden verzocht telefonisch contact op te nemen met de recherche van politie Wassenaar, via het telefoonnummer 0900-8844.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top