Ga naar hoofdinhoud

Autodieven gaan er vandoor met gestolen auto

6 januari 20142 minute read

Wassenaar – Het lukte autoinbrekers maandag 6 januari om weg te vluchten nadat zij een auto hadden gestolen aan het Tuinpad in Wassenaar. Op hun vlucht reden zij in op de agenten die hen probeerden te stoppen. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de politie kwam even na 03.00 uur de melding binnen dat onbekenden een auto stalen vanaf een parkeerplaats aan het Tuinpad. Agenten die poolshoogte namen, zagen dat twee onbekende mannen er met de zojuist gestolen auto vandoor wilden gaan. Hierbij ramde de bestuurder van de gestolen auto de politieauto. Eén agent moest opzij springen om niet geraakt te worden. Om de auto alsnog tot stoppen te dwingen, schoot een van de agenten op de auto. De verdachten wisten te ontkomen na een achtervolging. De recherche van bureau Wassenaar is een onderzoek gestart naar de verdachten en de gestolen auto en is op zoek naar getuigen. De gestolen Volkswagen Golf GTI is voorzien van het kenteken 65-KDF-4 en is grijs van kleur.

Oproep getuigen
Tips? Bel de politie! Bent u getuige geweest van deze autodiefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top