Ga naar hoofdinhoud

Uitstekend weersomstandigheden tijdens Bosloop 2014 voor WZK Tri-Team

6 januari 201453 second read

Wassenaar – Ruim 30 Triteamers – gehuld in sprankelend paars – en familieleden/kennissen vonden dit weekeind de weg naar de Leidse Hout om daar deel te nemen aan de derde loop van het Zorg & Zekerheidcircuit.

Met de feestdagen koud achter de rug was dit een uitstekende gelegenheid om sportief het jaar te beginnen. De weergoden waren de atleten goed gezind: stralend zonnetje, nauwelijks wind en een ideale temperatuur voor hardlopen. De meesten hadden zich ingeschreven voor de populaire 10 km afstand. Maar ook op de 5 en 15 km was WZK Tri-Team vertegenwoordigd. Het pittige parcours bracht de lopers door de Merenwijk en de Leidse Hout. De finish was op de sintelbaan van Leiden Atletiek. Er zijn overwegend goede resultaten neergezet door de Triteamers waar de trainers trots op kunnen zijn. De volgend loop vindt plaats op 26 januari in Uithoorn waar nu alweer halsreikend naar uit wordt gekeken. Bij WZK Tri-Team is er altijd ruimte voor nieuw leden op elk niveau. Begin het jaar sportief en kom 1 maand lang gratis trainen. Voor meer informatie zie de website www.tri-team.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top