Ga naar hoofdinhoud

Inbraak in Rijnlands Lyceum Wassenaar, politie zoekt getuigen

7 januari 201444 second read

Wassenaar – In de vroege ochtend van dinsdag 7 januari werd er ingebroken in een schoolgebouw aan de Backershagenlaan in Wassenaar. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 02.30 uur kwam bij de politie een inbraakalarm binnen van de school aan de Backershagenlaan. Agenten namen poolshoogte en zij constateerden dat er daadwerkelijk was ingebroken. De omgeving werd onmiddellijk afgezet en doorzocht. Bij de zoekactie werden honden ingezet en ook de politiehelikopter zocht mee naar mogelijke verdachten. Een deel van de buit werd in de omgeving teruggevonden. De recherche van bureau Wassenaar onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

PolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top