Ga naar hoofdinhoud

Oproep: Wassenaarders die zich bekocht voelen door de seksrel!

7 januari 20142 minute read

Wassenaar – Geachte, Beste medestanders, Via de e-mail heb ik al tegen de 40 adhesiebetuigingen ontvangen, daarnaast nog de nodige mondelinge positieve reacties; het is duidelijk dat de Wassenaarders zich bijzonder bekocht voelen door de kostbare ‘afhandeling’ van de z.g. seksrel. Er is onbegrip voor de burgemeester die niet in staat is gebleken zijn autoriteit te laten gelden en de leden van de gemeenteraad die de onbeschaamdheid hebben geld uit de gemeenschap pot te eisen.

Zoals ik al eerder aankondigde wil ik een brainstorm bijeenkomst organiseren voor al de Wassenaarders die hebben gereageerd. Maar om dat goed voor te bereiden, ik kan het niet alleen, zou ik graag met een wat kleinere groep mensen, ik denk aan een stuk of 5, een voorbereidende bijeenkomst willen hebben. Om duidelijke doelen te stellen, actie plannen te bespreken, wat is haalbaar, wat is zinvol. Op deze manier kunnen we wellicht bij een grotere bijeenkomst gestructureerd praten. En enkele concrete plannen uitwerken.

Hierbij een oproep: ‘wie wil meewerken aan een dergelijke kleine bijeenkomst, bij wie, of waar kunnen we dit organiseren?

Ik blijf en ben van menig dat we dit niet meer kunnen ‘laten overwaaien’ ,maar dat er voor de veroorzakers consequenties aan vast moeten zitten.

Er wordt nu al gesproken over een ‘Non event’ en dat die seksrel niet bestaat; als dat zo zou zijn dan ben ik helemaal benieuwd waarom die €.151.000 + al gemaakte proceskosten, dan uitgekeerd moeten worden? Juist omdat het een kinderachtig ‘non event’ is, maakt het weggeven van dat geld zo schrijnend.

Er zijn uiteraard al personen die niets liever willen dan dat deze kwestie verder in de doofpot verdwijnt. Die ontkennen dat er iets is gebeurd. Dat het in feite verzonnen is………..

Gaarne reacties:

Martin Schuitema tel. 5112834
mail hmp.schuitema@gmail.com

Wassenaarders aan het Woord

Wilt u net als de schrijver van dit bericht uw (anonieme) mening geven over de politiek, de gemeente of iets anders in Wassenaar. Dat kan, u kunt ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

OproepSekrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top