Ga naar hoofdinhoud

Prijswinnaars creatieve winkel 2014

8 januari 201440 second read

Wassenaar – Ter gelegenheid van de nominatie ‘creatieve winkel 2014′ heeft Marco’s Modestoffen een wedstrijd uitgeschreven om te laten zien dat Wassenaar de meest creatievelingen in Nederland kent. Onder de titel ‘lever een eigen creatieve bijdrage’ heeft een groot aantal Wassenaarse dames (helaas dus geen heren erbij dit jaar) een bijdrage geleverd.

Eind december heeft een deskundige jury met hierin Annemarie van der Lely, (oud cursusleidster) Ria Beijersbergen (Klant) en Peter Korbee (Vertegenwoordiger fourniturenhandelaar) de prijzen toegekend. Corry van der Meij heeft zaterdag 4 januari de prijswinnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt aan:
1. Sara Pluimakers
2. Wieb Peereboom
3. Cissy de Boed

De (winnende) inzendingen worden opgestuurd naar een landelijke jury, die in maart bepaalt welke winkel de titel ‘creatieve winkel 2014’ mag voeren. Wij hopen dat we dankzij deze Wassenaarse dames opnieuw die titel mogen voeren.

Tags

CreatiefMarco’s modestoffenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top