Ga naar hoofdinhoud

Traumahelikopter (Lifeliner 2) naar Katwijkseweg

8 januari 201434 second read

Wassenaar – Vanmiddag werd de Lifeliner 2 die gestationeerd is op Rotterdam The Hague Airport opgeroepen voor een ongeval op de Katwijkseweg.

Het incident betrof een fietser die gevallen was en daarbij met zijn hoofd op het asfalt terecht was gekomen. Na verzorging van het MMT kon het slachtoffer per ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT hoefde niet met de ambulance mee dus kon de Lifeliner weer vertrekken naar Rotterdam. Hoe het slachtoffer aan toe is weten wij op dit moment niet, maar meestal is het slachtoffer buiten levensgevaar als de arts van het MMT niet mee hoeft in de ambulance. Mochten wij meer informatie krijgen zullen wij het hieronder plaatsen.

Tags

OngevalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top