Skip to content

Workshop fotografie & beeldverhalen maken

8 januari 201453 second read

Wassenaar – Deze workshop leert u om een (eigen) verhaal te maken d.m.v. foto’s. Naast de theorie zullen er vragen als; ‘wat is een concept?’, ‘wat is een serie?’ en ‘hoe gebruik je die samen om een langer verhaal te vertellen?’ aan bod komen.

Naast de theorie kijkt de workshop ook naar verschillende vakgebieden binnen de fotografie. Zoals stilleven, landschaps- en portretfotografie. De workshop sluit af met een praktische groepsopdracht, zodat iedereen met een eigen beeldverhaal naar huis gaat.

De workshop wordt gegeven door fotograaf Thomas Nondh Jansen. Thomas is in de zomer 2013 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zijn boekpublicatie is o.a. geëxposeerd tijdens een grote fotografiebeurs in Amsterdam en tentoongesteld in Arnhem. Eerder heeft hij workshops gegeven aan studenten van de kunstacademie en de Haagse Hogeschool.

De workshop is laagdrempelig en bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie en het maken van een verhaal. Zelf meenemen: camera (elk model voldoet) + eigen lunch + kleine bijdrage afdrukkosten .

Datum: 25 januari 2014
Aanvang: 11.00-15.00 uur
Locatie: Bibliotheek Wassenaar
Entree € 15,=
Biebpas € 14,=

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top