Skip to content

Henk de Greef keert terug als raadslid

9 januari 201452 second read

Wassenaar – Tot grote verbazing neemt Henk de Greef vanaf 20 januari weer plaats in de gemeenteraad. Hij neemt de plek over van Bert Ooms die eind vorig jaar opstapte om zijn eigen partij te beginnen Passie voor Wassenaar.

VVD-fractievoorzitter Anouk van Eekelen zegt tegen de Telegraaf „Het is zijn keuze geweest om ja te zeggen en zo zit de Kieswet in elkaar”. De Greef, die tijdens de raadsverkiezingen in 2010 op nummer twee van de kieslijst stond, heeft door het vertrek van Ooms recht op een plek in de raad.

Opgestapt
Eind 2012 stapte hij gezamenlijk met het college op naar aanleiding van de debacles met de fietstunnel ‘Den Deyl’ tegenwoordig de ‘Erik Hazellhoff Roelzema tunnel’ vernoemd naar de Soldaat van Oranje. Tevens was hij het middelpunt van de nog steeds voor veel ophef zorgende seksrel, die inmiddels al meer dan 2 jaar aan de gang is. Onlangs werd bekend dat de hoofdrolspelers samen zo’n 1,5 ton krijgen om een einde te maken aan deze rel. Dit leidde in Wassenaar maar ook in Den Haag tot woede en ongeloof.

Tags

SeksrelVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top