Skip to content

Weer meer bezoekers in Brandweermuseum Wassenaar

9 januari 201435 second read

Wassenaar – In 2013 zijn er 2893 bezoekers in Brandweermuseum Wassenaar geweest. Dat is 400 meer dan in 2012, een stijging van 16 %. Het museum heeft dan ook veel aan de weg getimmerd met evenementen, kleine tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen.

Ook in 2014 staat er weer veel te gebeuren: nu is er de tentoonstelling “bladzijden uit een onbekend boek” over oude gebouwen en boerderijen in Wassenaar, in februari organiseert het museum een symposium “lang leve het kleine museum”, begin maart wordt zoals elk jaar de verjaardag van Jan van der Heijden gevierd, er zijn nieuwe speurtochten, de teksten in het museum worden verbeterd, er komt een innovatiedag enzovoort. Via de krant, de website, Facebook en Twitter houdt het museum u op de hoogte.

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top