Skip to content

Lichaam aangetroffen in sloot aan de Katwijkseweg

10 januari 201450 second read

Wassenaar – Vanochtend vond de politie, tijdens de zoektocht naar de vermiste Wassenaarder Walter Hoogenboom, een lichaam in een sloot aan de Katwijkseweg. Of het om de vermiste man gaat,  is nog niet bekend.

De politie heeft inmiddels de omgeving afgezet en is bezig met het onderzoek. Duikers van de brandweer hebben inmiddels het lichaam uit de sloot gehaald.

12:31: Onze correspondent ter plaatse vertelde dat de twee duikers inmiddels zijn gearriveerd. De politie heeft inmiddels een witte tent opgezet 100m achter restaurant ‘De Klip’ om hier het lichaam te onderzoeken en te identificeren.

13.00: Woordvoerder van politie heeft bevestigd dat het lichaam dat gevonden is, inmiddels door de duikers uit de sloot is gehaald. Het forensisch team zal nog ruime tijd bezig zijn met het onderzoek. De witte tent zal voorlopig blijven staan.

14:09: Filmpje van de omgeving waar de man gevonden is 

{youtube}JmQDEDXCEBY{/youtube}

14:43: Filmpje van Haageneesch

{youtube}Ra155ezmOjE{/youtube}

15:07: Het gaat inderdaad om het lichaam van Walter Hoogenboom. Dit heeft de politie inmiddels bevestigd.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top