Skip to content

Met Nut Wassenaar naar De Storm van William Shakespeare

10 januari 20142 minute read

Wassenaar – Met kaarten van het Nut Wassenaar naar De Storm van William Shakespeare op vr. 21 februari, 20.15 uur. Acteurs zijn Mark Rietman, Anniek Pfeifer, Reinout Scholten van Aschat en Hannah Hoekstra.

In de Koninklijke Schouwburg in Den Haag heeft het Nut Wassenaar weer mooie plaatsen gereserveerd voor de bovengenoemde voorstelling, die u als u snel bent nog kunt bestellen tot 20 januari a.s.

In de Storm gebruikt William Shakespeare een eiland als beeld voor de wereld. Op het eiland zoeken zijn personages op steeds andere manieren naar de betekenis van macht en een ideale samenlevingsvorm. De storm is zoals alle grote werken van Shakespeare een harde afrekening met de werkelijke wereld. Het is het drama van de verloren illusies, van de bittere wijsheid en van de volhardende hoop: dreigend, rauw, poëtisch en grotesk. Regisseur Doesburg neemt met dit grootse drama zijn lijn van eigenzinnige regies weer op.

Kosten voor leden zijn € 25,75 per persoon en voor introducés € 28,75 p.p.Mocht u behofte hebben aan vervoer v.v. van huis naar theater dan kan het Nut voor leden in Wassenaar dat regelen voor een prijs van € 15,50 p.p. U dient dan vanaf 19.00 uur gereed te staan.

U kunt bestellen via de nut website www.nutwassenaar.nl en gelijk een machtiging tot incasso afgeven, snel en eenvoudig, of via het inschrijfformulier dat u vindt in het boek nr. 69 dat leden thuisgestuurd hebben gekregen en voor anderen in de bibliotheek ligt bij het Cultuur Informatie Punt.

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top