Ga naar hoofdinhoud

Nieuwjaarsgala bij jeugd B.C. Wassenaar

12 januari 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Het Nieuwjaarsgala stond op de planning die avond. De kantine was leuk versierd met zilveren ballonnen en slingers. Iedereen kwam netjes gekleed. De meeste meiden in een leuke jurk en de jongens hadden een overhemd aan.

Iedereen die binnen kwam moest eerst even op de foto met het grote gouden fotolijst. Toen iedereen binnen was werd er een openingswoord gedaan. Iedereen kreeg kinderchampagne en we gingen proosten op een goed jaar. Vanaf dat moment begon het feest echt. De dj’s regelden de muziek voor de hele avond. We begonnen de avond met de Macarena. Na een tijdje was iedereen lekker aan het dansen. We hebben ook nog de stoelendans gedaan. Wat hebben we daarom gelachen! Later gingen we ook nog met zijn allen limbo dansen. De kleinste kinderen hadden het hier wel makkelijker mee. Uiteindelijk ging het tussen Melanie en Kylian, maar het lukte Melanie net niet meer om limbo dansend onder de stok door te gaan en Kylian lukte het nog wel. Rond 10 uur werden de jongste kinderen al opgehaald. Hierna gingen de ouderen kinderen nog even lekker dansen en rond kwart voor 11 stopten we ermee. Vincent en Kylian Moy bedankt voor het draaien, Lifetrack bedankt voor de lichten, Peter Akerboom bedankt voor het achter de bar staan en Party Rental Company bedankt voor de boxen! Iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad. Het was een geslaagd feest!

Tags

BadmintonWassenaar
Back To Top