Skip to content

Blauw-Zwart verdient kunstgrasveld!

13 januari 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 12 januari werden door het CDA de openingshandelingen van alle vernieuwde, verbouwde en volledig nieuwe onderdelen bijgewoond op het prachtige complex van Blauw-Zwart. Een clubhuis van de toekomst waarin zowel de eigen leden, jeugdleden en de buitenschoolse opvang zijn ondergebracht. De samenwerking tussen Blauw-Zwart, SKW, Woningbouwvereniging Willibrordus en gemeente is uniek.

Door Rabobank directeur Rob Joosten werd een mini speelbox, met kunstgras, voor de jeugd geopend. Vervolgens werd het Dinkaplein in gebruik genomen. De sponsorlaan werd geopend door wethouder Fatma Koşer Kaya. Tot slot werden het bestuurshuis en het verbouwde worstenhok in gebruik gesteld. Al deze voorzieningen werden gerealiseerd door grote inbreng van de leden en alle sponsoren waarvoor alle lof. De grote wens van Blauw-Zwart, een kunstgrasveld, is nog niet gerealiseerd. Voorzitter Andre van Herk bracht die wens nog eens goed onder de aandacht. Het feit dat de gemeente door grondruil uiteindelijk een bedrag van € 375.000.– in de boeken mocht schrijven zou tot een gemeentelijke investering in kunstgras moeten leiden aldus Van Herk. Het CDA is het daar van harte mee eens. In ons verkiezingsprogramma 2014-2018 is de noodzaak van een kunstgrasveld op complex de Schulpwei ook opgenomen. Een voorstel van raadslid Rob Gussekloo, ruim een jaar geleden, om de incidentele inkomsten uit de grondruil in te zetten voor een kunstgrasveld werd door de toenmalige VVD wethouders van tafel geveegd. Het CDA geeft het niet op en maakt deze wens o.a. tot inzet van de verkiezingen. CDA voor een succesvol Wassenaar.

Tags

CDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top