Ga naar hoofdinhoud

WZK Waterpolo weer van start en hoe!

13 januari 20142 minute read

Wassenaar – Dames 1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen ZVVS. Binnen 10 seconden wist Annelotte Hendriksen de score al te openen, 1-0. De wedstrijd verliep daarna redelijk gelijk op, zowel ZVVS als WZK wist te scoren. Toch is zijn het de dames van WZK die zich dit keer niet laten beïnvloeden door het wat fysiekere spel van de tegenstander. Het eigen spel werd behouden. Het is Ivon Hensen die met een paar prachtige doelpunten de score voor WZK weet uit te bouwen. De dames hebben een goede start gemaakt op deze manier met de 7-5 winst.

Jongens JA1
Jongens JA1 van WZK heeft de smaak van het winnen goed te pakken. Na winst in de vorige wedstrijd met 10-5 op nummer 2 van de competitie werd afgelopen zaterdag de nummer 3 van de competitie op een nederlaag getrakteerd. De mannen waren ditmaal met 5-7 te sterk voor BZC uit Bergambacht. Na de eerste periode leidde BZC nog met een geflatteerde 3-1. Dit was voor de WZK voldoende reden om in de volgende twee periodes nog wat extra gas te geven. Dit vertaalde zich in maar liefst 6 treffers en slechts één van de tegenstander. Floris van Gogh heeft dan ook goed gekeept. De Wassenaarse doelpunten waren stuk voor stuk het resultaat van uitstekende acties Als het team de komende wedstrijden zo blijft spelen kunnen ze nog hoog eindigen.

Dames 2
Dames 2 speelde thuis tegen Koudekerk. Binnen twee minuten stond WZK al met 0-4 achter. Gelukkig gingen de dames vanaf partje twee beter spelen en wisten ze nog een aantal keer te scoren. Het gaat steeds beter en dat gaat zeker volgehouden worden.

De meisjes
Het meisjesteam, WZK/AZL, speelde zaterdag thuis een goede wedstrijd. Het begon allemaal behoorlijk stroef, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel beter. Ze wisten met 15-4 te winnen.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top