Skip to content

Scouting van Woesik wint € 2000 bij ING Bank

14 januari 20142 minute read

Wassenaar – Drie lokale buurtinitiatieven in Wassenaar maakten kans op een donatie van het ING-kantoor. Die donaties zijn bedoeld om buurtinitiatieven een steuntje in de rug te bieden. Klanten van de ING konden hun stem uitbrengen op één van deze drie initiatieven.

In Wassenaar waren Scouting Van Woesik samen met SWZ en Stichting Spelenderwijs door de ING Bank genomineerd voor dit steuntje in de rug. Iedereen kon bij de ING Bank gaan stemmen en het buurtinitiatief met de meeste stemmen zou € 2000 ontvangen. Voor de andere twee was er nog een mooie troostprijs van € 500.

De leiding van Scouting van Woesik is samen met de kinderen gaan stemmen en heeft heel veel mensen gevraagd om ook te gaan stemmen. En dat is gelukt! Scouting van Woesik heeft gewonnen en kan nu door met de verbouwing van haar keuken. De verbouwing doet Van Woesik met vrijwilligers. Eerder dit jaar zijn de toiletten van de jongens en meisjes opgeknapt. Ook worden er douches gemaakt.

Als de keuken verbouwd is, heeft Van Woesik een aantrekkelijke accommodatie voor haar Bevers, Welpen, Junioren en Zeeverkenners. Ook kan het gebouw na de verbouwingen worden verhuurd aan derden, waaronder vele geïnteresseerde Scoutingverenigingen in Nederland.

Iedere zaterdag heeft Scouting van Woesik leuke opkomsten voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. In en om het scoutinggebouw worden vele leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Regelmatig zijn er ook programma’s buiten de deur. In de natuur, op het water, bij de boerderij en op vele andere locaties. Bij Scouting van Woesik mag ieder kind zichzelf zijn! Zoekt uw kind zo’n omgeving, laat uw kind lid worden of kom eerst eens vrijblijvend kijken of meedoen met het programma op zaterdag.

Voor informatie kunt u kijken op onze site www.vanwoesik.com en u kunt contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top