Skip to content

Stop de Verspilling van gemeenschapsgelden

14 januari 20143 minute read

Wassenaar – Stop de verspilling lijkt mij een goede omschrijving voor een, eventuele ‘actie groep’ die protesteert tegen het verspillen van gemeenschapsgelden, met name de €.151.000 die wellicht uitgekeerd wordt aan de betrokkenen bij de z.g. “seksrel” en waarmee de meerderheid van de gemeenteraad heeft ingestemd.

Op mijn artikeltjes in de Wassenaarse Krant en op deze site heeft u gereageerd en aangegeven dat u mee wilt doen, cq. mee denken, aan het organiseren van duidelijke signalen naar de lokale politici dat deze geldverspilling en het wanbestuur voor de meerderheid van de Wassenaarders onacceptabel is en dat het vertrouwen in en respect voor deze bestuurders, tot een minimum is geslonken. Gezien het grote aantal reacties op mijn stukjes in de Wassenaarse Krant en op deze site, leeft dit gevoel van ongenoegen zeer breed. Een sterk protest lijkt op zijn plaats. Daar komt nu nog eens bij, dat de politici die verantwoordelijk zijn voor deze bestuurlijke en financiële wanorde, wellicht na de volgende verkiezingen weer in de raad terug keren Ook dat wordt door velen afgekeurd als een volkomen gebrek aan fatsoen en gebrek aan respect voor de burgers. Het gaat ook al niet meer alleen om die €.151.000. Uit de financiële gegevens die ik te pakken heb gekregen, blijkt het om nog veel grotere bedragen te gaan: Het Bing rapport kostte rond de €.35.000,–, het sepot, het z.g. artikel 12 waartegen de heer de Greef in beroep mocht gaan, ook nog eens €.34.000,–. En zo kunnen we doorgaan. De additionele kosten liggen, volgens een ruwe schatting rond de €150.000 zodat de hele affaire ons, de Wassenaarders, rond de 3 ton gaat kosten.

UITNODIGING op woensdag 22 januari 19.00 uur in Paviljoen Zonnehof (Duinrellweg)
Ter voorbereiding van een grotere bijeenkomst wil ik deze avond eerst met een kleinere groep mensen, die aangegeven hebben mee te willen denken, brainstormen welke acties we kunnen vastleggen. Dit om een eventuele latere grotere bijeenkomst structuur te kunnen geven en plannen voor te bereiden.

Wellicht ten overvloede: ik ben bij geen enkele politieke partij aangesloten, wil neutraal blijven en ga me met dit iniatief ook niet aansluiten bij een politieke partij.

Mocht u niet kunnen komen, dan kunt u uw eventuele suggesties doormailen.

Met vriendelijke groeten,

Martin Schuitema
hmp.schuitema@gmail.com

Wassenaarders aan het Woord

Wilt u net als de schrijver van dit bericht uw (anonieme) mening geven over de politiek, de gemeente of iets anders in Wassenaar. Dat kan, u kunt ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

SeksrelWassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top