Skip to content

Mr Finney door Theater Terra te zien in Wassenaar

15 januari 20142 minute read

Wassenaar – Theater Terra, bekend van Kikker, Koning van Katoren en Koekeloere brengt Mr Finney uit de bekende boeken van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma naar de theaters! Mr Finney speelde eerder al de hoofdrol in twee succesvolle kinderboeken. De familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar vertelt een gloednieuw én muzikaal verhaal geïnspireerd op de bekende boeken.

Dit najaar verschijnt het derde boek in de succesvolle Mr Finney reeks. Dit seizoen is Mr Finney ook in het theater te zien in een compleet nieuwe familievoorstelling! De cast van dit nieuwe avontuur bestaat uit Dick Feld, Eric-Jan Lens, Marie-Claire Witlox en Femke Hermans. In Wassenaar is Mr Finney te zien in Cultureel Centrum Warenar op woensdag 5 februari om 14.30 uur.

Waar gaat de wind eigenlijk naartoe?’ vraagt Mr Finney. Met zijn vriend Slak vindt hij buiten een ziek dier. Mr Finney belooft deze vreemdeling thuis te brengen en krijgt hulp van zijn vriendin Pinky Pepper. Samen beleven ze een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee…

Mr Finney, naar de boeken van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma is van oktober 2013 tot en met april 2014 te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Voor iedereen vanaf 6 jaar!

Creatives:
Naar de boeken van: Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma | Script: Marc Veerkamp | Liedteksten: Dick Feld | Muziek: Nick Bult | Regie: Benno Hoogveld | Decorontwerp: Theo Terra | Poppen & kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | Lichtontwerp: Mike den Ottolander | Technische supervisie: Joey Buddenberg | Productieleider: Lisette Koperdraat | Producent: Michiel Morssinkhof

Meer informatie
Meer informatie en de speellijst van ‘Mr Finney’ zijn te vinden op www.theaterterra.nl.
De voorstellingen van Theater Terra zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top