Skip to content

PV Koningin Emma organiseert Ruiteravond 2014

15 januari 201459 second read

Wassenaar – Op zaterdag 18 januari 2014 organiseert de Wassenaarse PV Koningin Emma wederom haar traditionele Ruiteravond.

Op deze avond zal traditiegetrouw onder andere een toneelspel, de loterij en het ruiterbal plaatsvinden. Het blijspel “Midlifecrisis en appeltaart” van de auteur Lisette Leenders zal zeker weer hilarische momenten te zien geven. De regie van het stuk heeft, als vanouds, Rien van Os en de algehele leiding is in de vertrouwde handen van Riet Heijstek.

Na het toneel is er een verloting met vele prachtige prijzen. Loten zijn ook op de avond zelf nog te koop. Verder worden op deze avond de ruiters van het jaar bekend gemaakt. Het feestelijke ruiterbal begint omstreeks 22:30 uur, waarbij wij hopen dat de vloer tot in de late uurtjes gevuld zal zijn. De muziek wordt wederom verzorgd door D.J. Alfons Belt van de Drive-In Show Disco 2000. Kortom: de Ruiteravond is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor iedereen die PV Koningin Emma een warm hart toedraagt.

De Ruiteravond vindt plaats in het Adelbert College (Deijlerweg 163, 2241 AE, Wassenaar) en begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn ter plaatse te koop voor € 5,– per stuk.

We hopen u te mogen ontmoeten op de Ruiteravond.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top