Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger week 3 2014

15 januari 20142 minute read

Wassenaar – Vrijwilligerswerk verrijkt je leven, brengt nieuwe kennis(sen) en ervaring, helpt de wereld een beetje mooier en zorgzamer te maken en het staat ook nog eens heel goed op je C.V.

* Chauffeur (vacaturecode C 012): Wie heeft tijd om met de eigen auto een dorpsgenote met een verstandelijke beperking op maandag en vrijdag van Wassenaar naar de dagbesteding in Den Haag Centrum (vice versa) te brengen?
* Collectanten Hersenstichting (vacaturecode G 024): Naar schatting leven in Nederland een half miljoen mensen met een hersenaandoening/hersenletsel. Een op de vier mensen krijgt in zijn leven met een hersenaandoening te maken. Help de Hersenstichting om onderzoek te doen naar behandelingen en oplossingen. Collecteer in de week van 27 januari t/m 1 februari een paar uurtjes in een Wassenaarse wijk.
* Coördinator Fondsenwerving (vacaturecode G 044): Wil je wat betekenen voor weeskinderen in Afrika? Help de Stichting Hope Alive Uganda en zet een netwerk op in je eigen provincie voor inzamelingsacties voor weeskinderen in Oeganda.

Meer weten over deze of een andere vrijwilligersvacature? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top