Skip to content

Spaanse warmte van viool en piano in ‘De Paauw’

16 januari 201445 second read

Wassenaar – Zondag 26 januari geven de zusters Esther(viool) en Sara(piano) Gutiérrez het eerste ‘Paauwconcert’ van dit jaar in Raadhuis ‘De Paauw’. Aanvang: 12.00 uur. Zaal open: 11.30 uur. Er zijn nog kaarten à 16,- euro te verkrijgen, zondag aan de zaal.

Deze muzikale, nog jonge, zussen hebben al een respectabele muzikale reputatie opgebouwd in hun geboorteland, Spanje. Maar ook in andere Europese landen vierden zij, als duo èn ieder afzonderlijk, triomfen. Beiden zijn afgestudeerd aan het conservatorium van Valladolid(Spanje) en hebben daarna diverse masterclasses, onder andere in Nederland, gevolgd. In Wassenaar speelt dit muzikale duo vòòr de pauze, vioolsonates van Mozart en Brahms en nà de pauze het ontroerende ‘Chant de Roxane’ van de Poolse componist Szymanowski en de niet zo veel gehoorde, maar buitengewoon mooie, sonate voor viool en piano nr.2 van de Rus Serge Prokovieff. Zondag schijnt dus de Spaanse zon in het Wassenaarse Raadhuis ‘De Paauw’.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top