Skip to content

PvdA Wassenaar start campagne gemeenteraadsverkiezingen

19 januari 20142 minute read

Wassenaar – Zaterdag 18 januari begon onder de naam “Winterfestival” de verkiezingscampagne van de Partij van de Arbeid voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Er staat veel op het spel in de komende jaren voor de lokale politiek zo werd benadrukt door de diverse sprekers zoals partijvoorzitter Hans Spekman, Minister Asscher en partijleider Diederik Samson.

Namens de afdeling Wassenaar waren de eerste drie kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, Jan van Noort, Henri van Smirren en Inge Bunte, naar Utrecht afgereisd om deel te nemen aan de diverse workshops . Ideeën en inspiratie werden opgedaan en meegenomen naar Wassenaar. Voor de Partij van de Arbeid Wassenaar begint de campagne zaterdag 25 januari.

De Partij van de Arbeid Wassenaar presenteert dan haar verkiezingprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen ‘Samen voor een sociaal Wassenaar’. Wat zijn de speerpunten in het programma van de sociaal democraten? Waar maakt de PvdA zich sterk voor in de komende vier jaar? Vanaf 10.00 uur geeft lijsttrekker Jan van Noort, samen met Henri van Smirren en Inge Bunte, een toelichting op de plannen van de PvdA voor Wassenaar op het gebied van werk, zorg, huisvesting, onderwijs, sport, cultuur, groen, veiligheid, vrijwilligerswerk en jeugd- en jongerenwerk. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om ook andere thema’s die spelen in Wassenaar of in uw buurt te bespreken met de kandidaten van de PvdA. Deze bijeenkomst vormt de officiële start van de PvdA verkiezingscampagne. Iedereen is welkom van 10.00 tot 12.00 uur in Café Rooie Cor, Oostdorperweg 35.

Tags

PvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top