Skip to content

Sensationeelwonen.nl voor al uw woonaccessoires en interieuradvies

19 januari 20143 minute read

Wassenaar – Mijn interesses lagen al op jonge leeftijd bij het interieur. De ideeën die ik daarover had gingen voornamelijk over het inrichten van woningen. Thuis was ik altijd bezig met het veranderen van de inrichting en styling. Tijdens mijn middelbare school opleiding moest ik de laatste 2 jaren specialiseren in een bepaalde sector. Ik ben op zoek gegaan naar een interieur gerichte opleiding zodat ik wist wat hier de eisen voor waren. Tot mijn grote verbazing was er nergens in de buurt een opleiding te vinden.

Ik koos de sector zorg en welzijn omdat het kappersvak mij ook erg aansprak. Helaas na mijn stage in een kapsalon bleek dit toch niet te zijn wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Ik ben opnieuw gaan zoeken naar interieur gerichte opleidingen. Eindelijk stuitte ik op een opleiding die mij erg interessant leek. Na de open dag bleek dit de ideale opleiding te zijn! En wel interieur adviseur op het ROC Mondriaan in Den Haag. In 2010 ben ik begonnen met deze opleiding. Alles wat we deden sprak mij erg aan, vooral de lessen van de Histor stylisten. Beide stylisten werkten voor zichzelf. De diensten die zij verrichten leken mij ook wel interessant. Na alle beurzen die we hebben bezocht, de studiereis naar New York, het bezoek aan de modelwoning en alle dingen er omheen bevestigde dat ik het allemaal erg leuk vond om met het interieur bezig te zijn. Ik wilde dus duidelijk verder in deze branche.

Ik wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen. Het leek mij leuk om mensen blij te maken met producten die ik aan zou bieden. Daarom ben ik in 2012 begonnen met mijn eigen webshop. Een webshop met interieur accessoires. Ik wilde eerst proberen om het op te starten zonder inschrijving bij de Kamer van koophandel. Inmiddels sta ik wel ingeschreven. Af en toe kwamen er bestellingen binnen. Doordat ik in het examenjaar zat van mijn studie was er weinig tijd om mijn webshop up to date te houden. In juli 2013 heb ik mijn studie afgerond. Sindsdien ben ik meer tijd in mijn webshop gaan steken. Ik ben bezig met het uitbreiden van mijn assortiment met producten van onder andere Zebra trends, Zoedt en in the MOOD. Maar ook voor interieur advies kunt u op mijn webshop terecht! Zo heb ik in samenwerking met de stylist waar ik les van kreeg, een modelwoning ingericht, bij bekenden een interieuradvies gegeven met bestaande meubels en nieuwe accessoires en ben ik momenteel bezig met mijn tweede project in opdracht van een architect. Alles bij elkaar vindt ik het super leuk om hier mee bezig te zijn!

Zowel mijn webshop, maar zeker ook het interieur advies! Dus bent u op zoek naar leuke, betaalbare living of lifestyle accessoires? Heeft uw interieur een opfrisbeurt nodig, wilt u advies voor uw nieuwe woning of voor een bedrijf? Het is allemaal te vinden op www.sensationeelwonen.nl

Ondernemen in Wassenaar

Wilt u ook uw onderneming onder de aandacht brengen in onze rubriek stuur een mail naar redactie@wassenaarders.nl en dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top