Skip to content

Dames 2 WZK Waterpolo pakt eerste punt!

20 januari 201459 second read

Wassenaar – Dames 2 speelde zaterdagavond een uitwedstrijd. In het eerste partje werd zo goed verdedigd dat zij de nul hielden. De opdrachten van de coach (i.c.), werden goed uitgevoerd.

Het tweede partje deden zij er een schepje bovenop en door de goede zwemsnelheid kwamen er wat scoringskansen. Kansen genoeg, maar de schoten waren nog niet helemaal zuiver en vaak te gehaast. Ondanks het goede spel was het de tegenstander die het doel wist te vinden, maar in het derde partje had WZK het antwoord klaar. Een goed uitgevoerde aanval en een prachtig gericht schot 1-1. Het bleef nog lang spannend, maar aan de stand veranderde niets. Iedereen was blij, want dit was het eerste punt van het seizoen!

Dames 1
Dames 1 speelde vrijdagavond tegen NIEMO. Er werd wederom vrij snel gescoord en dit zette de toon voor de wedstrijd. Dames 1 is op dreef en weet elkaar steeds beter te vinden in het veld, wat inmiddels resulteert in doelpunten. Na de eerste twee partjes staan de dames met 4-8 voor. Het is Inge Conradi die in het vierde partje de 4-9 weet te maken en dit was tevens de eindstand. Het was een goede wedstrijd met wederom winst.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top