Skip to content

Mr. Finney te zien in theater Warenar

21 januari 20142 minute read

Wassenaar – Theater Terra speelt op woensdag 5 februari de voorstelling Mr. Finney in het Wassenaarse theater Warenar. De voorstelling is gebaseerd op de bekende voorleesboeken van Prinses Laurentien en Sieb Posthuma. Kaarten voor deze voorstelling in Warenar zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ‘s middags aan de zaal. Het optreden begint om 14.30 uur.

Theater Terra, bekend van Kikker, Koning van Katoren en Koekeloere brengt Mr Finney uit de bekende boeken van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma naar de theaters!

‘Waar gaat de wind eigenlijk naartoe?’ vraagt Mr Finney. Met zijn beste vriend Slak kijkt hij naar buiten. Daar heerst een woeste storm. Slak zucht: ‘Mr Finney wil ook altijd alles weten…’ Opeens horen ze een geluid dat nóg harder klinkt dan de stormwind. Hoest er nou iemand? Buiten vinden ze een ziek dier dat verdwaald is. Mr Finney belooft deze vreemdeling thuis te brengen. Voortgeduwd door de harde wind gaan ze op reis. Slak verwacht veel problemen, maar gelukkig krijgt Mr Finney hulp van zijn vliegende vriendin Pinky Pepper. Samen beleven ze een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee…

Mr Finney speelde eerder al de hoofdrol in twee succesvolle kinderboeken. Deze voorstelling vertelt een gloednieuw én muzikaal verhaal geïnspireerd op de bekende boeken.

www.theaterterra.nl

Kaartverkoop
U kunt Mr. Finney van Theater Terra zien op woensdag 5 februari in Theater Warenar. De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten kosten kost € 15 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top