Ga naar hoofdinhoud

Wil je ook meedoen met de dansvoorstelling van Snel en Lenig?

21 januari 20142 minute read

Wassenaar – Kom dan kijken bij onze lessen en een proefles meedoen! Zaterdagavond 14 juni en zondagmiddag 15 juni a.s. verzorgt Balletstudio Snel en Lenig weer een uitvoering in het Adelbert College in Wassenaar. Ook dit jaar belooft het weer spectaculair te worden. Het thema van dit jaar “sprookjes” zal menig jonge danser(es) aanspreken, maar ook voor de iets oudere dansers wordt deze uitvoering weer een leuke belevenis om aan mee te doen.

De komende maanden gaat er hard getraind worden om de choreografieen onder de knie te krijgen.

De ballerina’s (vanaf 4 jaar), de streetdancegroepen (vanaf 6 jaar), de moderne dancegroep en het wedstrijdteam zullen allemaal aan bod komen. Voor ouders en familie erg leuk om te komen kijken en te zien wat hun kind(eren) het afgelopen jaar geleerd hebben. Het is leuk om te melden dat jongens ook langzamerhand hun weg naar de streetdancelessen en het klassieke ballet vinden, maar er kunnen natuurlijk altijd meer jongens bij!

Dus ook zij zijn van harte welkom om een proefles mee te komen doen. Kom naar de stoere lessen van streetdance, naar de klassiek balletlessen of de moderne dansles en train gelijk mee voor de uitvoering!

Voor informatie over onze danslessen/tijden/contributie kijk op onze site: www.snelenlenig.nl (balletstudio) Voor vragen kunt u mailen naar: dans@snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Back To Top