Skip to content

Word Vrijwilliger week 4 2014

21 januari 20142 minute read

Wassenaar – Sommige dingen zijn niet voor iedereen zelfsprekend. Zoals een luisterend oor, kunnen sporten, op vakantie gaan. Een paar uurtjes van jouw tijd kunnen een wereld van verschil maken voor een ander. Ervaar zelf hoeveel plezier en/of voldoening dit jou kan geven. En het staat ook nog eens goed op je C.V.

* Buddy’s (vacaturecode A 052): Kun je goed luisteren en heb je een groot hart? Wil jij dan een dagdeel per week ondersteuning geven aan iemand in Wassenaar die ernstig ziek is en moeite heeft met dit te aanvaarden/te verwerken? Training voorzien.
* Zwemhulp (vacaturecode E 021): Zwemmen is heerlijk en gezond voor mensen met een lichamelijk beperking. Wil jij eens per 14 dagen op een dinsdagmiddag begeleiding bieden bij het in en uit het water gaan?
* Vakantiehulp (vacaturecode K 003): Ook mensen met een verstandelijke beperking gaan graag op vakantie. Wil jij tijdens de speciale reizen die voor hen georganiseerd worden gedurende 10 dagen begeleiding verzorgen? De vakanties vinden plaats tussen maart en december. Training en informatiedag voorzien.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, tel. 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr 09.30-12.00 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top