Skip to content

1,5 ton voor seksrel niet in strijd met de wet

22 januari 201432 second read

Wassenaar – Minister Plasterk heeft aan het college van Wassenaar laten weten dat de financiële regeling met de hoofdrolspelers van de seksrel niet in strijd is met de wet.

De zaak is een lokale kwestie stelt minister Plasterk na het besturen van alle stukken. Er moet dus ook op lokaal niveau verantwoording worden afgelegd. Van het college aan de raad en door de raad aan de kiezers. Minister Plasterk dient zich niet over te kwestie uit te spreken. Wel betreurt Plasterk het ontstaan van de kwestie, omdat deze het aanzien van het openbaar bestuur geen goed heeft gedaan. Zegt hij op de website van Binnenlands Bestuur.

Tags

SeksrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top